Servis Bina Website | Sekarang ni tak kira samaada individu apatah lagi syarikat besar yang sedang menjalankan perniagaan, website adalah sangat penting untuk menjalankan perniagaan.

Setuju?

Kenapa saya katakan memiliki sebuah website untuk pemilik bisnes ni sangat penting?

Ada beberapa perkara di sini kenapa saya katakan ia penting.

#1. Maklumat Di Hujung Jari

Dengan teknologi yang makin canggih sekarang ini, manusia sekarang lebih mencari sesuatu maklumat hanya di hujung jari mereka. Dan tool mereka gunakan untuk mencari maklumat adalah Google!

Amat rugi jika ada tidak mempunyai website anda sendiri. Sudah pasti maklumat bisnes anda tiada di google. Ini sangat rugi!

#2. Bina Kredibiliti Sebagai Peniaga

Jika anda seorang benar-benar peniaga, anda perlu bina kredibiliti anda sebagai seorang peniaga. Bagaimana nak bina kredibiliti dan supaya dikenali oleh lebih ramai orang?

Tak lain tak bukan adalah dengan membina website perniagaan anda.

Dalam website tersebut, anda mungkin boleh kenalkan siapa pekerja anda, visi misi anda, tentang perniagaan yang anda jalankan dan sebagainya.

Dengan adanya semua ini, orang ramai akan lebih kenali perniagaan yang anda jalankan.

#3. Dapat Pelanggan Dari Orang Luar

Walaupun anda menjalankan perniagaan secara offline 100% seperti menjalankan perniagaan restauran, anda juga perlu memiliki website syarikat anda.

Biasanya orang luar ni tak tahu nak makan di mana dan mereka akan search google untuk cari tempat makan. Jika semasa mereka search google tempat makan dan mereka terjumpa website anda, saya pasti mereka tidak ragu-ragu lagi untuk singgah makan di tempat anda.

Pastikan website anda tersebut menarik dan dan penuh dengan info-info seperti menu masakkan dan senarai harga.

Di mana nak dapatkan website design yang menarik dengan harga budget?

SM Creative Studio – Servis Bina Website Dengan Harga Budget

Jika anda mencari servis bina website atau blog dengan harga murah, harga budget, anda boleh lihat laman web SM Creative Studio.

Design website adalah design pilihan anda sendiri dan harga yang anda dapat adalah harga yang berbaloi.

Selepas dapatkan khidmat dari SM Creative Studio ini, anda tidak akan ditinggalkan keseorangnya jika ada masalah kerana bantuan forum support yang dibina khas akan diberikan kepada anda.

Forum support tersebut adalah di Serius Media Support Forum.

Jika anda berminat untuk membina website anda, boleh pergi ke laman web SM Creative Studio.

11,466 total views, 3 views today