Yey! Komisyen USD247.00 Sudah Masuk Dalam PayPal

13

Komisyen USD247.00 Sudah Masuk Dalam PayPal | Alhamdulillah. Sudah dua bulan lebih komisyen saya terkumpul, hari ni baru boleh buat keluarkan.

Dan komisyen tersebut terkumpul sebanyak USD247. Kalau dalam ringgit malaysia anda kiralah sendiri berapa ya. Kalau nak ikut rate yang saya dapat ni mamang suka la. Tapi lagi naya untuk rakyat Malaysia bila USD ni makin naik.

Saya pun berharap USD akan kembali normal seperti dulu iaitu diantara RM3.2 hingga RM3.5  untuk USD1.

usd247 affiliate

Kepada anda yang baru bermula untuk buat duit online ni, saya sarankan kepada anda buatlah blog dan binalah satu blog.

Lepas bina blog, cuba belajar dari step ke step. Jangan cuba nak buat projek yang besar terus melainkan anda sudah ada pengalaman dalam blogging ni.

Itu sahaja nasihat yang dapat saya berikan. Yang paling penting nak buat duit dengan blog ni adalah Fokus dan Konsisten.

InsyaAllah. Jika anda fokus dan konsisten, tidak mustahil anda boleh hasilkan duit melalui blog. Tidak mustahil ok. Kalau anda dah mula terlibat dalam blogging ni, jangan cuba berhenti sekerat jalan. Teruskan usaha sampai dapat.

Aktiviti blogging ni bagus sebenarnya. Ia dapat meningkatkan daya kretiviti anda dan dapat meningkatkan mutu penulisan anda.

Ok. Itu sahaja nasihat saya. Jika anda nak belajar blog ni, belajarlah dari step pertama di panduan Buat Duit Blog.

Jika anda tidak tahu di mana nak buat blog atau bina blog ni, boleh tempah di website ServisWebsite.com. InsyaAllah anda akan berpuas hati.

p/s: Jumlah duit MYR atas tu adalah jumlah pembayaran mereka yang membeli servis di iLancee.com guna PayPal. Saja beritahu takut-takut anda tertanya. Ouh ya, dan satu lagi saya. Saya nak berkongsikan rezeki yang saya dapat ini bersama-sama dengan anda pada setiap bulan. Jika nak tahu baca sini.

978 total views, 8 views today

Share.

About Author

Seorang blogger, usahawan dan pengasas web iLancee.com dan SeriusMedia.com. Memulakan perniagaan internet pada Julai 2012 sebagai seorang pembangun website/freelancer dan jual t-shirt printing. Beliau suka menulis blog dan berkongsi ilmu tapi tak suka bawang mentah.

13 Comments

  1. Rupanya bleh cari makan heh jual produk JL tue… 😀

    To be truth, yg beli dari MALAYSIA atau luar bro?

    Produk KC tue pon bleh cari makan gak tue…Pinterest soft dari JL ker…

    Cuma bila tgk HARGA mak aaiii..kalo guna blog cap ayam saya sapa laa mau beli…

    Tuan lain, blog orang “ada-ada” punya sekali cerita merayu2 minta open semula kalo dah close jualan… 🙂
    si bongkok telah update artikel…Betul Ke Orang Cakap Bisnes MLM XYZ Meragukan Tolong Explain SketMy Profile

Leave A Reply

CommentLuv badge