Buat Duit Dengan Tulis Review Di Blog

16

Buat Duit Dengan Tulis Review Di Blog | Seperti yang saya sering katakan sebelum ini, cara nak buat duit di blog ni ada 1001 cara. Anda hanya perlu berfikir sedikit kreatif dan rajin untuk buat duit dengan blog ni. Bukan mudah tapi tak susah nak buat duit dengan blog.

Sebagai contoh jika anda mempunyai blog, anda boleh buat duit dengan affiliate, buat duit dengan review, buat duit dengan sewa tapak iklan, buat duit dengan program PPL, program PPC dan sebagainya. Bukan boleh buat duit saja. Malah anda boleh bina kredibiliti anda menerusi blog. Jadi kenapa anda tidak mulakan blog anda sekarang?

Baiklah. Kali ini saya nak ceritakan tentang buat duit dengan tulis review di blog.

Nah! Ni salah satu lagi peluang dan cara anda nak buat duit dengan blog iaitu dengan menulis review di blog anda. Review ini mestilah mendapat permintaan daripada orang yang berminat nak review produknya di blog anda dan anda hanya menerima bayaran secara langsung daripada pemilik produk tersebut.

Nak tahu lebih lanjut klik gambar di bawah ni…

Bagaimana? Anda dah baca dan dah faham bagaimana nak buat duit dengan tulis review di blog? Jika masih belum faham lagi, saya akan cuba terangkan dengan lebih baik lagi.

Buat Duit Dengan Tulis Review Di Blog

Tentu anda berfikir panjang. Macam mana boleh buat duit dengan review di blog? Tak perlu pun anda nak fikir. Inilah teknik yang sering digunakan oleh pengiklanan dari dulu sampai sekarang iaitu mereka akan sentiasa mencari-cari blog yang popular dan meminta review produk mereka di dalam blog.

Ini adalah dinamakan sebagai advertorial.

Jika blog anda sudah popular dan terkenal, sudah tentu anda tidak perlu cari lagi orang yang ingin buat review produk mereka di blog anda. Tetapi jika blog anda masih belum terkenal, nak mencari seseorang yang ingin dapatkan review di blog anda sudah tentu sangat susah.

Bagaimana nak cari jalan penyelesaian untuk dapatkan seseorang yang ingin mereview produk mereka di blog anda?

Platform Terbaru Jana Duit Dengan Review

Tak nak bercerita banyak. Di sini saya nak bongkarkan kepada anda salah satu platform yang berpotensi untuk anda menjana income dengan hanya buat review di blog anda.

Laman web yang saya maksudkan di sini adalah Advertorial [Dot] My. – Klik Sini

Apa itu Advertorial [Dot] My?

Advertorial [Dot] My merupakan salah satu paltform himpunan blogger yang berminat nak buat duit dengan mereview dan mereka (Pihak Advertorial.my) akan menghantar trafik ke dalam laman website mereka dan kita berpeluang besar untuk jana income darinya.

Secara mudahnya itulah pengenalannya.

Jadi apa tunggu lagi. Segera anda daftar sekarang dan mencuba nasib dengan buat duit di sini. Daftar Sekarang.

5,711 total views, 3 views today

Share.

About Author

Seorang blogger, usahawan dan pengasas web iLancee.com dan SeriusMedia.com. Memulakan perniagaan internet pada Julai 2012 sebagai seorang pembangun website/freelancer dan jual t-shirt printing. Beliau suka menulis blog dan berkongsi ilmu tapi tak suka bawang mentah.

16 Comments

Leave A Reply

CommentLuv badge