iLancee.com sudah berusia 3 bulan lebih dan kini trafik semakin mencurah-curah serta semakin lama semakin ianya dikenali.

Tak payah nak saya bercerita banyak dan buat intro tentang iLancee.com lagi kerana sudah berpuluh-puluh kali saya menulis artikel pengenalan tentang iLancee.com.

Jika anda nak tahu apa itu iLancee.com, sila buat search di blog saya ini dengan kata kunci iLancee dan semua artikel berkaitan dengan iLancee.com akan keluar.

Mudahnya Buat Duit Di iLancee.com

Gambar di bawah menunjukkan salah satu sebab kenapa saya jarang update blog adalah kerana sibuk menyiapkan tempahan yang ada.

Bagaimana dikatakan mudah tu nak buat duit di iLancee.com?

Pergi cari di desktop anda samaada grafik, design templete yang tak diguna lagi, ebook PLR, ebook sendiri dan cuba tawarkan di sini. Itu saja. Kalau ada orang berminat, mereka akan klik beli dan anda pun dapat duit! Mudah dan senang!

Tapi, tak semudah yang disangka. Anda kena pandai buat ayat sikit supaya mereka tertarik dengan tawaran anda. Jadi di sini anda perlu sedikit kemahiran mengayat untuk menarik perhatian!

Sekarang anda dah nampak bagaimana mudahnya nak buat duit di iLancee.com?

Jika masih belum nampak, boleh pergi ke blog rasmi iLancee.com di blog.ilancee.com. Di sana anda boleh pelajari bagaimana nak buat duit di iLancee.com ni. Mana-mana yang belum daftar, jom daftar percuma sekarang dan jana duit sampingan anda!

864 total views, 1 views today