Kerja Kosong Jawab Survey dan Jana Pendapatan Dalam USD | Sekarang ini semakin ramai yang mencari pekerjaan sampingan kerana ingin menampung perbelanjaan seharian yang semakin meningkat. Sebenarnya apakah pekerjaan yang paling sesuai jika anda ingin mencari pekerjaan sampingan ataupun sepenuh masa?

Hari ini saya cuba bongkarkan satu peluang kepada anda di mana saya sendiri sudah mencubanya.

Yang penting, anda perlu sedikit kesabaran barulah anda boleh jana hasil dari pekerjaan ini. Kerjanya sungguh mudah tetapi LUMAYAN dan perlukan kesabaran.

Kerja apa sebenarnya?

Kerja hanya menjawab survey.

Baiklah. Mungkin anda tidak faham atau kurang faham apakah maksudnya kerja jawab survey dan apakah skop pekerjaan ini.

Saya berikan anda satu contoh. Pernah anda pergi KFC dan lihat pada resit KFC tersebut?

Di dalam resit KFC tersebut ada menyatakan bahawa jika anda menjawab survey atau feedback tentang mereka, anda akan dapat 10% diskaun untuk pembelian seterusnya dalam tempoh masa 3 hari.

Perasan ke tak?

Mesti ramai yang tak perasan bukan?

Jadi lepas ni anda jangan buang ya resit KFC. 😀

Ini salah satu contoh KFC di mana jika anda menjawab survey atau feedback bagi mereka, mereka akan berikan anda diskaun.

Begitu juga dengan syarikat-syarikat gergasi yang lain seperti Apple, Amazon, Samsung dan lain-lain lagi. Mereka perlukan orang seperti anda untuk menjawab survey yang mereka berikan.

Kenapa Survey dan Feedback itu Penting?

Jika anda orang bisnes, anda akan tahu betapa pentingnya feedback dan survey bagi sesebuah pernigaan itu.

Dengan survey dan feedback inilah yang akan menambah baik lagi mutu perkhidmatan dan produk mereka. Sekaligus akan melonjakkan lagi jualan mereka.

Mereka terdesak untuk memahami bagaimana anda berfikir dan berbelanja dan mengapa anda membeli produk tertentu. Mereka menghabiskan $ 41 bilion setiap tahun untuk penyelidikan pasaran untuk membantu menentukan jika produk bernilai masa dan wang mereka.

Ini membantu mereka memperbaiki produk mereka. Jadi mereka membayar ANDA wang yang baik untuk pendapat anda.

Mereka perlukan kita!

Terdapat beratus-ratus firma penyelidikan pasaran yang mencari pengambil kaji selidik yang boleh anda pilih dan jawab.

Sekiranya anda seorang suri rumah, ibu tinggal di rumah, pelajar, bersara, bekerja sepenuh masa, atau hanya ingin membuat sedikit wang tambahan, ini adalah peluang anda untuk senang.

Apa yang perlu anda lakukan adalah bangun pada waktu pagi, periksa e-mel anda dan klik pada pautan tinjauan. Ia hanya mengambil masa beberapa minit untuk menjawab soalan-soalan asas.

Sekali lagi saya ulang.

Pekerjaan ini sungguh mudah lumayan tetapi memerlukan kesabaran yang tinggi.

Bagaimana Nak Bermula?

Jika anda bermula sendiri, anda boleh habiskan masa dengan mencari dan trial and error sendiri firma mana yang trusted dan membayar setiap survey yang kita jawab.

Jika anda ingin jimat masa, saya cadangkan anda boleh dapatkan premium guide di mana anda akan diberikan akses ke halaman premium membersite.

Dalam premium membersite ini anda tidak perlu lagi mencari survey mana yang anda perlu jawab. Anda hanya perlu pilih dan klik untuk jawab.

Klik Sini Untuk Dapatkan Sekarang

Klik Sini Untuk Baca Lebih Lanjut

190 total views, 2 views today