Berbaloikah Software Auto Reply Komen di Fanpage Ni?

4

Beberapa hari yang lalu, peniaga-peniaga online telah digemparkan dengan software auto reply komen dan juga PM untuk prospek yang komen di post fanpage tanpa perlu ownernya reply. Semuanya robot yang buat.

Persoalannya. Berbaloikah software ni?

Senang ke nak guna?

Takut beli nanti tak guna je. Sebab tak tahu nak guna. Setting teknikal banyak.

Ok. Baiklah.

Dalam post pada blog saya kali ni, saya akan buat review seikhlas mungkin kepada anda tentang software auto reply fanpage yang super power ni. Ini kerana saya sudah beli dan merasai sendiri kehebatan software ini.

auto komen PM

Berbaloikah Software Auto Reply Komen di Fanpage Ni?

#1. Cara Setting

Anda jangan risau. Untuk setting software ni untuk di integrasikan dalam fanpage anda cukup mudah. Hanya perlukan beberapa klik sahaja dan software ini sudah bersedia untuk anda gunakan.

Ini saya jamin sesiapapun boleh buat. Tak payah.

#2. Kerberkesanan

Yes! Jika nak cakap keberkesanan tu, saya jamin dalam 90-99%. Keberkesanan dari segi kepantasan reply.

Kenapa?

Dengan software ini, ia dapat bantu anda reply dalam masa kurang 10 saat sahaja. Prospek akan suka dengan tindakkan anda yang pantas mereply pertanyaan mereka. Padahal, bukan anda yang reply pun tetapi software ini akan bantu anda untuk reply.

Faham?

Software ini bukan saja bantu anda reply pada bahagian komen, tetapi ia turut serta bantu anda PM prospek anda yang komen di fanpage anda tersebut.

#3. Harga

Bab ini ramai yang kisah.

Untuk masa sekarang, software ini berharga RM197 seumur hidup dan ownernya dalam menaiktarafkan software ini kepada host yang lebih power supaya robot-robot ini dapat bekerja dengan lancar dan sempurna.

Apabila naiktaraf ini siap, harga software ini pun akan di naik taraf dengan bayaran bulanan. Mungkin RM50/Sebulan dan sebagainya.

Jika anda tidak dapat sekarang, mungkin anda akan dikenakan bayaran bulanan untuk dapatkan software ini.

Jika anda nak cuba, boleh cuba di sini dan anda reply “pm” je. Nanti software tu akan replay kepada anda dengan cepat dan pantas.

Klik sini >>> Cuba Demo

Anda dah dapat software auto reply ni?

Klik Sini untuk dapatkan sekarang sebelum anda dikenakan cas bulanan.

1,210 total views, 4 views today

Share.

About Author

Seorang blogger, usahawan dan pengasas web iLancee.com dan SeriusMedia.com. Memulakan perniagaan internet pada Julai 2012 sebagai seorang pembangun website/freelancer dan jual t-shirt printing. Beliau suka menulis blog dan berkongsi ilmu tapi tak suka bawang mentah.

4 Comments

Leave A Reply

CommentLuv badge