Pembayaran Program Affiliate Serius Media Bulan Julai

17

Sebelum ini saya pernah beritahu dalam blog ini bahawa saya telah membeli satu software untuk rekruit affiliate yang berharga hampir RM1000 semata-mata nak adakan program affiliate sendiri.

Jika anda belum tahu saya ada lancarkan program affiliate sendiri, boleh layari program.seriusmedia.com.

Hari ini, saya telah buat pembayaran untuk affiliate-affiliate yang telah menjana komisyen melalui program affiliate SeriusMedia.

program affiliate komisyen julai

Jika anda telah menjana komisyen melalui program ini, anda sepatutnya telah mendapat bayaran komisyen dari saya hari ini (tarikh artikel ini ditulis).

Ok la. Saya berasa agak malas nak buat report pendapatan affiliate untuk kali ini. Jika anda berminat untuk join program affiliate saya, boleh layari program.seriusmedia.com.

Program affiliate saya ni bukan jenis jangka masa pendek. Selagi saya hidup dan website tidak problem, selagi tu affiliate ni akan terus berjalan. Yang mana produk perlu update, saya akan pastikan sentiasa update uspaya info produk tidak luput di telan zaman.

Sebab saya nak sama-sama kita jana pendapatan dari blog. Ya! Program ini saya khaskan untuk mereka yang mempunyai blog sahaja! Tak ada blog pon boleh join, tapi susah anda untuk dapatkan sales.

Setakat ni hanya 37 orang baru affiliate yang join. Harap ramai-ramai boleh join. Nak tahu produk apa, boleh daftar dahulu tengok.

Terima kasih kerana support. 🙂

1,487 total views, 2 views today

Share.

About Author

Seorang blogger, usahawan dan pengasas web iLancee.com dan SeriusMedia.com. Memulakan perniagaan internet pada Julai 2012 sebagai seorang pembangun website/freelancer dan jual t-shirt printing. Beliau suka menulis blog dan berkongsi ilmu tapi tak suka bawang mentah.

17 Comments

  1. twilightshadow on

    Bagaimana cara nk dapatkan..rm40 kah hrganya? produk afiiliate nie ye..kalau kite ad blog cemane nk wujudkn produk tue dlm blog kite..boleh bg explanation details..xpaham mcm mana org yg beli boleh dpt jana income juga.terima kasih

    • Dapatkan apa tu cik? affiliate ni join percuma je..mana2 pon percuma…mcm2 boleh jana duit dalam blog…cuba carai dalam blog saya ni…sudah banyak saya terangkan.. 🙂

Leave A Reply

CommentLuv badge