Sistem Minisite Mudah Kini Dengan Versi Mobile!

2

Sistem Minisite Mudah Kini Dengan Versi Mobile! | Salam. Kebanyakkannya saya rasa semua sudah tahu apa itu sistem minisite mudah yang di cipta oleh orang Malaysia sendiri.

Kepada yang belum thu lagi apa itu sistem minisite mudah, di sini saya terangkan dengan lebih lanjut lagi.

Apa Itu Minisite Mudah Serta Fungsinya?

Minisite Mudah ini adalah sebuah sistem di mana anda boleh menghasilkan laman web jenis laman web jualan atau dipanggil sebagai sales pages untuk anda fokus menjual sejenis produk sahaja!

Dengan sistem ini, anda hanya perlukan sedikit kemahiran memasang skript ini ke dalam hosting anda dan mula membina laman web jualan anda sendiri tanpa mengupah sesiapa pun.

Anda boleh hasilkan sendiri hanya dalam beberapa minit sahaja! Siap dan sudah sedia untuk membuat jualan melalui sistem ini di website anda.

Pengasas sistem minisite mudah.

minisite mudah

Kelebihan Minisite Mudah

Sebelum anda menggunakan sistem minisite mudah ni, anda perlu tahu apakah kelebihan yang ada pada sistem minisite mudah ini.

  1. Mesra mobile. smartfon, tablet, ipad.
  2. Boleh integrate dengan Google Analytic untuk analisis website anda.
  3. Interface yang menarik.
  4. Sistem pengurusan yang tersusun.
  5. Hanya beberapa klik sahaja untuk hantar produk digital kepada pelanggan anda.
  6. Tukar design website hanya dalam beberapa saat sahaja.
  7. Sistem download produk digital yang selamat.
  8. Sangat mesra SEO.
  9. User Friendly.
  10. dan banyak lagi!!!

Sistem Minisite Mudah Kini Dengan Versi Mobile!

Untuk pengetahuan anda juga, beberapa hari lepas, developer telah melepaskan versi Mobile di mana dengan versi ini pelanggan anda boleh lihat, tempah dan membeli hanya melalui smartfon mereka sahaja.

Jadi, mereka tidak perlu untuk membuka laptop semata-mata untuk view dan membeli barang di website anda.Semuanya hanya di hujung jari mereka sahaja.

Secara tidak langsung juga, anda dengan lebih mudah untuk melakukan jualan kerana conversion semakin meningkat.

Jika anda belum mempunyai sistem Minisite Mudah ini, saya sarankan untuk anda dapatkan sekarang kerana ia banyak manfaat jika anda seorang peniaga online.

778 total views, 5 views today

Share.

About Author

Seorang blogger, usahawan dan pengasas web iLancee.com dan SeriusMedia.com. Memulakan perniagaan internet pada Julai 2012 sebagai seorang pembangun website/freelancer dan jual t-shirt printing. Beliau suka menulis blog dan berkongsi ilmu tapi tak suka bawang mentah.

2 Comments

Leave A Reply

CommentLuv badge