Netkl Pun Bagi Komisyen Jugak…

5

Netkl Pun Bagi Komisyen Jugak… | Dah lama rupanya saya tak jenguk Netkl ni. Lebih kurang setahun yang lalu semua web saya di hostkan di Netkl ni. Tetapi disebabkan oleh kekurangan featurenya untuk digunakan pada web saya, jadi saya pun berpindah ke hosting lain yang lebih power di luar negara.

netkl komis

Sedar tak sedar, saya pun cuba cek affiliate. Rupanya dah terkumpul sebanyak ni. Ala. Boleh la wat makan 2-4 hari tu. Siapa nak bagi kan?

Semalam baru withdraw pula RM60.

Inilah dinamakan kuasa blogging.

584 total views, 5 views today

Share.

About Author

Seorang blogger, usahawan dan pengasas web iLancee.com dan SeriusMedia.com. Memulakan perniagaan internet pada Julai 2012 sebagai seorang pembangun website/freelancer dan jual t-shirt printing. Beliau suka menulis blog dan berkongsi ilmu tapi tak suka bawang mentah.

5 Comments

Leave A Reply

CommentLuv badge