Sertai SemanisKurma.my Dan Jana Duit Affiliate

9

Sertai SemanisKurma.my Dan Jana Duit Affiliate | Memang benar jodoh itu Allah sudah tetapkan. Tapi ia tidak bermakna untuk anda duduk diam tanpa buat apa-apa tanpa ada usaha untuk dapatkan jodoh. Jadi, saya telah berusaha membina satu portal seakan-akan portal BaitulMuslim iaitu portal cari jodoh khas untuk islam sahaja. Tujuan SemanisKurma.my ini adalah sama tetapi ada beberapa perbezaan.

Apabila anda menyertai SemanisKurma.my, ia bukan saja tempat untuk anda mencari jodoh, tetapi saya juga ada sediakan forum di mana forum ini adalah untuk tujuan perbincangan masalah-masalah yang anda ingin luahkan dan sama-sama ahli di SemanisKurma.my akan membantu anda untuk selesaikan masalah anda.

Masalah yang dibincangkan di forum bukanlah untuk mengaibkan mana-mana pihak tetapi untuk mendapat pandangan, cara untuk selesikan masalah dan untuk menghilangkan tekanan perasaan yang dihadapi. Bukan semua berani nak berjumpa dengan pakar atau kaunseling kan? Jadi forum ini mungkin boleh pangganti untuk semua itu.

Baiklah. Pada kali ini bukan untuk saya memberitahu kelebihan menyertai SemanisKurma.my. Tetapi untuk mengajak anda sama-sama buat duit dengan menyertai SemanisKurma.my. Jika anda ingin tahu kelebihan menyertai SemanisKurma.my, anda boleh baca di sini – KLIK SINI

SemanisKurma.my adalah sebuah laman web cari jodoh yang percuma dan berbayar. Untuk ahli berbayar adalah untuk memberi ruang kepada mereka yang serius sahaja untuk mencari jodoh di samping untuk kami menyeleggara kos-kos yang ada. Yang percuma hanyalah forum. Apabila anda menyertai SemanisKurma.my, anda boleh berforum dengan percuma.

Jadi bagaimana anda boleh buat duit dengan SemanisKurma.my? Ikut langkah-langkah di bawah.

Langkah 1: Daftar Affiliate

Apabila anda sudah daftar masuk ke SemanisKurma.my, anda pergi ke bahagaian kanan atas seperti gambar di bawah dan klik pada “Affiliate

aff 2

Selepas anda klik affiliate, anda akan di bawa ke page berikut seperti di bawah ini. Kemudian anda daftar saja untuk sertai affiliate ini. Pada bahagian payment email, sila masukkan email yang anda gunakan semasa daftar SemanisKurma.my untuk memudahkan anda dan saya.

aff 1

Langkah 2: Promote Link

Lepas anda siap daftar, anda akan terus di bawa ke page berikut seperti di halaman bawah. Perhatikan pada yang saya kotakkan warna merah itulah link yang perlu anda promote. Manakala kotak yang warna hijau itu adalah ID affiliate anda. Inilah yang akan kesan jualan jika ada ahli membuat bayaran dan komisyen akan anda dapat.

aff 3

Di sini anda boleh dapatkan banner, kesan klik pada link anda, track jika ada jualan dan sebagainya.

Berapakah Komisyen Yang Anda Akan Dapat Setiap Jualan?

Setiap komisyen yang anda akan dapat adalah sebanyak 40% daripada harga pakej. Contoh jika pakej adalah RM100 anda akan dapat komisyen RM40 jika ada ahli berbayar membuat bayaran melalui link anda.

Jika anda berjaya membawa 50 orang dalam masa sebulan anda akan dapat RM40 x 50 orang = RM2000!

Semua orang tahu ramai yang ingin mencari jodoh secara online. Jadi inilah peluang anda untuk buat duit dengan SemanisKurma.my.

Anda sudah daftar SemanisKurma.my? Daftar PERCUMA di sini.

1,682 total views, 7 views today

Share.

About Author

Seorang blogger, usahawan dan pengasas web iLancee.com dan SeriusMedia.com. Memulakan perniagaan internet pada Julai 2012 sebagai seorang pembangun website/freelancer dan jual t-shirt printing. Beliau suka menulis blog dan berkongsi ilmu tapi tak suka bawang mentah.

9 Comments

Leave A Reply

CommentLuv badge