Produk Pertama Saya Berjaya Ke Clickbank

6

Produk Pertama Saya Berjaya Ke Clickbank | Alhamdulillah syukur kepada Allah setelah setahun lebih bercita-cita nak bawa masuk produk sendiri ke Clickbank akhirnya berjaya di capai.

Betullah kata pakar motivasi bahawa jika kita berimpian sesuatu, pejamkan mata dan bayangkan kita dalam situasi tersebut. Di samping itu, jangan pula kita lupa bahawa kejayaan takkan kemana tanpa dengan berusaha. Sebagai umat islam, berdoa juga jangalah dilupakan.

Tahu ke apa itu Clickbank?

Clickbank merupakan sebuah palatform jualan produk digital yang terbesar di dunia. Di sini bermacam-macam anda boleh dapatkan seperti Ebook, video training, software, dan bermacam-macam produk lagi di mana anda boleh download terus lepas membelinya.

Dah ramai dah yang buat duit dengan Clickbank ni. Antara yang paling saya kenal dan tahu adalah saudara Azian Usman. Beliau merupakan salah seorang yang berjaya memperkenalakan saya buat duit dengan Clickbank ini melalui ebooknya.

Panduan Clickbank pertama yang saya beli adalah dari saudara Azian Usman juga. Pada masa itu beliau menjual panduan Teknik Sebenar Clickbank. Tetapi beliau dah tutup jualan ebook tersebut dan di pakejkan bersama-sama dengan pakej Pemasaran Video. Jika anda serius ingin belajar buat duit dengan Clickbank, boleh dapatkannya sekarang. – Klik Sini

Clickbank commision

Boleh la…Sikit-sikit lama-lama jadi bukit

Orang kata buat duit dengan clickbank ni sangat susah. Saya pun akui ia sangat susah. Tapi tak mustahil jika anda ada ilmu tentangnya bagaimana nak buat duit dengan clickbank tanpa rasa susah lagi. Malah anda sebenarnya boleh buat secara autopilot. Nak tahu caranya, boleh dapatkan Pemasaran Video melalui saudara Azian Usman.

Produk Pertama Saya Berjaya Ke Clickbank

Tentu semua tak sabar nak tahu produk apakah yang saya berjaya bawa masuk ke Clickbank ni kan? Tak ramai rakyat Malaysia ni boleh hasilkan produk dan bawa masuk ke Clickbank.

Jika anda nak tahu apakah produk pertama saya yang berjaya di bawa masuk ke Clickbank adalah Belajaradobe.com.

Tak percaya?

Cuba klik website Belajaradobe.com dan anda klik beli sekarang. Selepas itu anda akan terus ke pembayaran Clickbank.

Oh~ Ini Hanyalah Gimik Semata-mata

Ok, ramai yang dah nampak dengki dengan saya bila produk saya berjaya dibawa masuk ke Clickbank.

Sebenarnya ia bukanlah produk saya sendiri. Saya hanya tukar link affiliate saya dan terus ke page pembayaran di Clickbank. Jika ada orang beli melaluinya, saya hanya dapat komisyen sahaja.

Nak jadi affiliater, kenalah kreatif sikit supaya produk yang anda promosikan itu mudah terjual.

Sungguh saya katakan bahawa, jika anda mempunyai produk sendiri, ia lebih mudah nak dijual. Yang mana dah ada produk sendiri, mereka akan lebih tahu yang mana lebih mudah nak dijual. Samaada produk sendiri atau produk orang lain yang kita promosikan.

Jadi inilah hasil kretiviti saya untuk promosikan panduan belajar adobe photoshop dari Zero Ke Hero. Bila saya anggap ia sebagai produk saya sendiri, maka lebih mudah dan senang untuk saya promosikan.

Jangan marah naa…. 😀

2,279 total views, 2 views today

Share.

About Author

Seorang blogger, usahawan dan pengasas web iLancee.com dan SeriusMedia.com. Memulakan perniagaan internet pada Julai 2012 sebagai seorang pembangun website/freelancer dan jual t-shirt printing. Beliau suka menulis blog dan berkongsi ilmu tapi tak suka bawang mentah.

6 Comments

Leave A Reply

CommentLuv badge